• 1405/03/31 - 09:49
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هم‌افزایی ملی برای صیانت از جنگل‌های هیرکانی گیلان 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید بر ضرورت حفظ منابع طبیعی و جنگل‌های هیرکانی گفت: جنگل‌های هیرکانی گیلان از ارزشمندترین میراث‌های طبیعی کشور به شمار می‌روند و حفاظت از این عرصه‌ها نیازمند عزم ملی، نگاه ویژه، برنامه‌ریزی منسجم و اقدامات پیشگیرانه است.

هم‌افزایی ملی برای صیانت از جنگل‌های هیرکانی گیلان 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی با اشاره به اهمیت حفاظت از عرصه‌های طبیعی استان، اظهار کرد: منابع طبیعی به عنوان بستر اصلی حیات و یکی از ارزشمندترین سرمایه‌های کشور، نیازمند مراقبت مستمر و برنامه‌ریزی دقیق است و صیانت از این منابع بدون همکاری و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی امکان‌پذیر نخواهد بود.

 

وی با بیان اینکه استان گیلان از ظرفیت‌های بی‌بدیل طبیعی برخوردار است، افزود: جنگل‌های هیرکانی گیلان از ارزشمندترین میراث‌های طبیعی کشور به شمار می‌روند و حفاظت از این عرصه‌ها نیازمند نگاه ویژه، برنامه‌ریزی منسجم و اقدامات پیشگیرانه است.

 

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، موضوع پیشگیری از وقوع آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع، تنها محدود به زمان وقوع حادثه نیست، بلکه باید با افزایش آموزش، ارتقای سطح آمادگی، تقویت تجهیزات و هماهنگی میان دستگاه‌های خدمات‌رسان زمینه کاهش خسارت‌ها فراهم شود.

 

محمدی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در استان تصریح کرد: با توجه به اهمیت جنگل‌های هیرکانی و حساسیت بالای این عرصه‌ها، حمایت‌های لازم برای مقابله با مخاطرات طبیعی و مدیریت حوادث احتمالی با همراهی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان در دستور کار قرار گرفته است.

 

وی همچنین خاطرنشان کرد: در راستای دستور استاندار گیلان، جلسات متعددی با حضور مجموعه‌های مرتبط برگزار شده تا با افزایش هماهنگی‌ها، برنامه‌های پیشگیرانه و عملیاتی برای حفاظت از منابع طبیعی استان با جدیت دنبال شود.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه حفاظت از منابع طبیعی یک مسئولیت همگانی است، گفت: تحقق این هدف نیازمند مشارکت مردم، دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های تخصصی است تا سرمایه‌های ارزشمند طبیعی کشور برای نسل‌های آینده حفظ شود.

  • گروه خبری : استان گیلان
  • کد خبر : 273929
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان سمیه محسنی